Direktlänk till inlägg 4 april 2009

Syfestival 3-5 april

Av Ida von Rosen - 4 april 2009 21:02

Det blev ett äventyr av sällan skådat slag med man och båda barnen. Det började på morgonen med att Vidar kräktes. Men det var väldigt märkligt kräks, inte magsjukelikt alls, och efter en stund var han helt sig själv igen. Åt frukost och for omkring, så vi bestämde oss för att åka allihop i allafall.


Jag blev positivt överraskad av mässan i år. Mycket bättre än sist jag var där. Såklart kunde jag inte köpa allt jag ville, men jag kom hem med en hel del fint ändå. 7 garnnystan till olika sockprojekt, 1 m tunnt vävt camoflagetryckt tyg med broderade blommor, 10 meter 2,5 cm bred resår, 4 meter linnetyg och 1,5 meter ylletyg. En ny stygnplåt beställde jag också.


Sist men inte minst, la jag också handpenning på en Pfaff Hobbylock 2.0 Jag velade ett bra tag på om jag skulle slå till på en overlockmaskin eller inte, tillslut bestämde K åt mig att jag skulle köpa en. Då började jag vela på maskin, det stod mellan Janome MyLock 644D och Pfaffen. Pfaffen vann nog pga två saker; kursen som ingick och lägre pris. Väl hemma började jag fundera på om jag valde rätt eller inte, men jag har bara hört bra om båda maskinerna, så det blir nog bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ida von Rosen - 8 februari 2010 19:50


Inte nog med att jag har haft total inspirationstorka hemma under hela hösten och större delen av vintern så har jag dessutom inte orkat blogga om det jag faktiskt har gjort sen i augusti. En del beror förstås på avsaknaden av kamera, men inte bara. ...

Av Ida von Rosen - 21 augusti 2009 00:33

För 1,5 månad sen flyttade vi till hus, underbart och skönt och nu har jag ett syrum! :D   Tyvärr har jag inte haft tid och ro att sticka, däremot har det blivit en hel del sytt. Medeltidsveckan hägrade vecka 32 och till det sydde vi, även min man sy...

Av Ida von Rosen - 16 juni 2009 23:09

Eller nedåt kanske man ska säga eftersom det är en uppifrån och ner-kofta som stickas i ett stycke. Fantastiskt!   Nu har jag kommit 7 cm, men så håller jag på med V's rutstickade kofta samtidigt också. Å andra sidan, som en medstickare sa, så sl...

Av Ida von Rosen - 13 juni 2009 19:16

Idag var det WWKIP-day. Jag hängde på Sthlm Knitters och Marias Garn. Tanken var att vi skulle sitta i gräset på Mariatorget, men eftersom det regnade blev det inomhus hos Marias Garn på St Paulsgatan ett stenkast därifrån.   Det var en trevlig tills...

Av Ida von Rosen - 11 juni 2009 10:22

Igår kväll, till filmen "Maurice" (rekommenderas!) stickade jag klart provlappen. Såklart glömde jag att byta stickor efter halslinningen, så när jag mätte stickfastheten till 23 m/10 cm blev jag lite fundersam. Men när jag kom på det var det bara at...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se